De natuur als inspiratiebron voor persoonlijke groei

Wandelen in de natuur als inspiratiebron, onder begeleiding van een Outdoor LifeCoach kan een bijzonder en krachtig hulpmiddel zijn bij persoonlijke bewustwording. Het brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. Helpt inzicht te krijgen in je mentale- en emotionele processen.

Als gediplomeerd Outdoor LifeCoach begeleid ik mannen en vrouwen tijdens een individuele- of groepssessie om dichter bij hun gevoel te komen, hun talenten te (her)vinden en blokkades te herkennen en op te lossen.

Misschien ben je net wel herstellende van een burn-out en wil je weer in je energie komen. Wellicht loop je ‘vast’ in je persoonlijke doelen. Heb je behoefte aan een coach om weer écht in contact te komen met jezelf en helder te krijgen wat je wilt. De natuur is een veilige en boeiende omgeving om met elkaar aan de slag te gaan. Een Outdoor LifeCoach maakt gebruik van de natuurlijke omgeving om je weer terug te brengen naar jezelf. Dan weet je weer waar je staat, heb je je doelen helder voor ogen en kun je van daaruit actie ondernemen.

Misschien vind je dat jouw team of afdeling krachtiger kan samenwerken. Zeker na een crisis of reorganisatie is het van groot belang het vertrouwen te herstellen, om een ieder weer te laten doen waar hij of zij goed in is.  Ook dan kan een Outdoor LifeCoach veel voor je betekenen

De term LifeCoach komt uit Amerika. Daar is het gebruikelijk om met een coach te werken en in je persoonlijke ontwikkeling te laten begeleiden. Er is inmiddels al veel onderzoek gedaan naar de invloed van de natuur op mensen. Rust, ruimte, een omgeving waarin alles van nature verloopt, draagt bij aan genezing en welzijn. Een Outdoor LifeCoach gebruikt coachvaardigheden die zijn afgestemd, en toepasbaar gemaakt, om buiten te kunnen coachen.

Coachthema’s zijn bijvoorbeeld talentontwikkeling, doen waar je goed in bent, weten wat jouw passie is en verbondenheid en zelfvertrouwen verhogen. Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij Outdoor LifeCoaching. Het verhoogt de teamspirit en geeft duidelijkheid in welke bedrijfsdoelen er nodig zijn om er een nog mooiere onderneming van te maken.

Als ervaren Outdoor LifeCoach werk ik voornamelijk in (en met) het inspirerende landschap in deze omgeving, zoals het bos van Krantz in Warmond, het duingebied bij Noordwijk, of het strand. Zo nodig kom ik naar je toe en werk ik in de omgeving waar jij je prettig voelt.

Benieuwd of Outdoor LifeCoaching jou of je bedrijf verder kan helpen? Voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek kun je me bereiken via telefoonnummer 06 53893515 of mailen via info@b-lifecoaching.nl. Meer informatie is ook te vinden op: www.b-lifecoaching.nl.

2018-11-21T09:42:58+01:00december 16th, 2015|Blogs|0 Reacties

Laat een reactie achter