Over mij2018-11-21T09:42:55+01:00

Over mij

 

In beweging, dicht bij jouw gevoel, met wat zich natuurlijk aandient

 

William Slotboom gooit het roer om

 

William SlotboomMijn naam is William Slotboom. Na een een carriëre bij de overheid besloot ik het roer om te gooien en te gaan doen wat écht bij mij past. Ik ben een HBO-opleiding bij het gerenommeerde Atma Instituut in Amersfoort gaan volgen en heb ik me gespecialiseerd als (outdoor) lifecoach. Het outdoor coachen past bij mij omdat ik een buitenmens ben. Als leidinggevende had ik vooral al oog voor de mensen in projecten en teams. Daarnaast ben ik als oud-atleet en looptrainer altijd bezig met mensen in beweging, hun houding en focus.

Als (outdoor) lifecoach heb ik mijn levenservaring, mijn werkervaring en mijn hobby’s gebundeld om mannen en vrouwen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid jou, als ervaringsdeskundige en als gediplomeerd coach, bij jouw individuele proces naar een gelukkig en authentiek leven.

Een leven dat zoveel mogelijk vrij is van aangeleerde overtuigingen over de rol(len) die de mens in onze huidige maatschappij zou moeten vervullen. Want wie ben je nou eigenlijk écht? Wat laat je aan de buitenwereld zien wat (niet) bij je past? Wat voor man of vrouw wil je het liefst zijn en wat heb je daarvoor nodig?

 

Het levert je zoveel meer op om te durven zijn wie je bent

Beweeg, Beleef en Bewust Outdoor LifecoachIk heb een heel proces doorlopen in mijn zoektocht naar wie ik ben als man. En dat was soms best eng. Zo worstelde ik bijvoorbeeld jarenlang met mijn vrouwelijke gevoelens. Meer daarover lees je onder `Uniek als man`, over mannen en hun vrouwelijke gevoelens.

Ik kan nu met overtuiging zeggen: `het levert je zoveel meer op om te durven zijn wie je bent.` Want als je mag zijn en vooral durft te zijn wie je bent, dan pas kun je jezelf volledig accepteren. En daar zit `m nou precies de kracht, de basis voor een vervuld leven. Jezelf accepteren. Zijn wie je bent, als man, als vrouw, met al je unieke talenten en gaven.

 

 

Beweeg, Beleef en Bewust

DSC_0273Daarnaast heb ik als leidinggevende ruim 20 jaar ervaring in het coachen van projectteams en afdelingen. Vaak heb ik er de weg bewandeld door de mens centraal te stellen en door op creatieve manieren denkprocessen in gang te zetten en zo resultaat te behalen.

Met B-Lifecoaching bied ik een coachingstraject waarbij je in alle zuiverheid en veiligheid, vertrouwend op je gevoel, in beweging komt en jezelf leert kennen. Mijn persoonlijke kracht daarbij is enthousiasme, passie, verbondenheid, veiligheid en humor. De ‘B’ in de naam B-Lifecoaching vertegenwoordigt mijn drijfveren om jou te coachen. Je ziet de ‘B’ 3 keer terug in mijn logo. Beweeg, Beleef en Bewust.