Locaties en werkwijze2018-11-21T09:42:56+01:00

Locaties en werkwijze

Locaties Outdoor Lifecoaching

Locatie en werkwijze
Niet vreemd als de locaties en werkwijze van een Outdoor Lifecoach buiten zijn. Als Outdoor Lifecoach werk ik vooral buiten. Bij extreem slecht weer wijken we uit naar binnen.

De locaties zoeken we samen uit. Voorbeelden van locaties bij mij in de omgeving zijn:

  • Het duingebied met strand bij Noordwijk/Noordwijkerhout
  • Landgoed De Horsten en duingebied Meijendel bij Wassenaar
  • Landgoed Huys te Warmond in Warmond
  • Panneland bij Vogelenzang

Heb jij een voorkeurslocatie, dan is dat bespreekbaar. Ik ben bereid om naar jou toe te komen.

Werkwijze individuele Outdoor Lifecoaching

Alle coachsessies, ook de intake, doe ik graag buiten, samen maken we jouw vraag helder, we bespreken de voorwaarden. Het liefst ga ik al aan de slag tijdens deze 1e  coaching.

Wil je verder, dan maken we vervolgafspraken. Vaak laat ik zo’n twee weken voorbijgaan om tot een nieuwe coachsessie te komen. Die tijd is nodig om wat gedaan is een plek in jou te laten geven. Geheel afhankelijk van de aard van jouw vraag en wie jij bent, zijn er een aantal coachsessies nodig.

Meestal duurt een coachsessie 1,5 uur.

Werkwijze Outdoor Lifecoaching voor team en bedrijf

locaties en werkwijze

Voor een dergelijke coaching kom ik eerst langs om kennis te maken en te horen wat er speelt. Ik offreer en lever maatwerk. Ook met teams coach ik zoveel mogelijk buiten. Dergelijke coachsessies nemen vaak een dagdeel in beslag. Coaching met een individuele medewerker uit een bedrijf verloopt meestal als bij individuele Outdoor Lifecoaching.