Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gun jezelf een talentenwandeling

 

Onderzoek jouw (verborgen)talenten met een talentenwandeling

talentenwandelingJe hebt het goed voor elkaar? Je leven lekker in balans. Misschien wat druk. Het is goed, je doet leuke dingen.

Wat mooi zou het zijn om dan tijd aan jezelf te mogen besteden. Tijd om te verkennen in hoeverre je echt in balans bent. Tijd om te onderzoeken waar je nog meer inspiratie van krijgt. Tijd om te onderzoeken waar jouw (verborgen) talenten liggen. Tijd om te doen waar jij goed in bent.

Met een talentenwandeling krijg je alle kans te (her-)ontdekken waar jouw talenten liggen.

 

Wandelen en stilstaan bij jezelf

Ik organiseer daarom voor jou een talentenwandeling in klein gezelschap. Ik ben een Outdoor LifeCoach en werk met jou en de groep in de natuur. Ik werk met wat voor handen is en met wat goed voelt.
Vanuit jouw gevoel zal je vinden wat voor jou goed is, waar je blij van wordt, wat je zin geeft. Onderweg vind je jouw talenten en als het voor jou goed voelt, deel je jouw talenten met je mede wandelaars. Wees buiten, geniet en heb met elkaar vooral ook plezier.

 

Informatie over de talentenwandeling

talentontwikkeling– locatie: Landgoed Huys te Warmont (ingang parkeerplaats Herenweg in Warmond)
– datum: woensdag 16 maart om 9.30 uur
– duur per wandeling: maximaal 2 uur (je staat letterlijk vaak stil bij jezelf)
– groepsgrootte: maximaal 6 personen
– aanmelden: via info@b-lifecoaching.nl of 06 53893515
– kosten: € 15,- per persoon

Kun je niet op de voorgestelde datum/tijd en wil je toch jouw talenten onderzoeken of wil je meer weten, laat dan een berichtje achter.