Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Transgendercirkel

De transgendercirkel voor delen van jouw diepere gevoelens

Transgendercirkel

Transgendercirkel in het bijzonder voor de (parttime)transvrouw of als je je transanders voelt. Wil je jouw diepere gevoelens delen met gelijkgestemden dan kan dat bij de transgendercirkel.

In een veilige en discrete setting en onder professionele begeleiding bied ik je die mogelijkheid. Met een kleine groep kun je hetgeen dat je het diepst in je bezighoudt delen.

In navolging van de mannencirkels leek mij de tijd rijp om voor transgenders een plek te organiseren om bij elkaar te komen, de transgendercirkel. Nu eens niet voor een hapje en een drankje, wel voor diepgang, delen van jouw gevoelens, uitwisselen van ervaringen en persoonlijke ontwikkeling.

De transgendercirkel wordt georganiseerd door William Slotboom, Outdoor Lifecoach en ervaringsdeskundige. Meer over William en zijn coachpraktijk kun je lezen op www.b-lifecoaching.nl.

Thema’s voor transgenders

Afhankelijk van de behoefte kunnen thema’s aan bod komen als:
– Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en waar kies ik voor
– De voor jouw passende uitingsvorm
– Wat doet het transgender zijn met je
– Jezelf mogen zijn, wat betekent dat voor jou
– Hoe betrek je jouw partner en dierbaren in jouw zijn
– Wat jou nog meer bezighoudt

Nadere informatie

De locatie die ik vooralsnog voor ogen heb is in Lisse, de geschikte avond bepaal ik in overleg, je mag komen op de wijze of outfit die op dat moment voor jou passend is. De avonden duren van 19.30 uur tot 22.00 uur.

De transgendercirkel start in september bij voldoende deelname. De kosten bedragen €20,- per avond per persoon. De avonden zijn eens per maand of eens per zes weken. Vooralsnog heb ik gekozen voor woensdag 12 oktober a.s., in overleg is een andere datum ook mogelijk.

Lijkt het je wat, heb je nog vragen, wil je je aanmelden, neem dan contact met mij op via info@b-lifecoaching.nl of via 06 53893515