Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De ontluikingservaring, een kans om achter jouw luiken te kijken en iets moois te ontdekken.

Wat voor moois heb jij achter jouw luiken? Een cadeautje voor jezelf!

 

De ontluikingservaring, een kans om achter jouw luiken te kijken en iets moois te ontdekken.

Wat voor moois heb jij achter jouw luiken? Een cadeautje voor jezelf!De ontluikingservaring

Je kent dat wel. Je komt op een verjaardag en stelt je voor. Bijvoorbeeld ik: “Hoi, ik heet William Slotboom”. De ander: “Hallo, ik heet Erik”. Ik weer: “leuk je te ontmoeten, hoe gaat het met jou”. Erik antwoord: “goed”. Ik heb dan altijd wel de neiging om te vragen wat “goed” dan betekent. Niet elke verjaardag leent zich hier voor. Met een beetje geluk komen we natuurlijk tot een mooi gesprek en ontdekken William en Erik wie ze zijn.

 

De ontluiking.

Het gaat ons goed en vaak gaat daar nog iets achter schuil. Soms kan achter de luiken kijken iets heel moois opleveren. Soms kan achter de luiken kijken opleveren dat er even ruimte gemaakt mag worden. Soms geeft achter de luiken kijken zomaar een verrassend inzicht. De ontluiking.

Graag begeleid ik jou met het openen van jouw luiken en laat je ervaren wat voor moois er schuil in je gaat.

Tijdens de ontluiking kijk je naar jezelf. Vertrouw op mij als Outdoor LifeCoach en vooral ook op de natuur als 2e coach. Bij het kijken naar jezelf gaan we van buiten naar binnen. Een beetje eng misschien? Ja, best wel.

Zin?

Een ontdekkingstocht, een leuke ervaring, een cadeautje aan jezelf. Daarom ook een aangepast tarief. Jij mag zelf uitmaken wat de ontluikingservaring jou waard is, welk cadeautje jij aan jezelf geeft.

Zin in zo’n ontluikingservaring? Neem dan contact met mij op voor een afspraak. Of laat hier je bericht achter.

Heb je nog vragen mail (info@b-lifecoaching.nl) of bel (06 53893515) gerust.

 

De ontluikingJB: “Wat een rust. Had ik wel eens nodig. Ik zit goed in mijn vel, alleen zie ik in dat ik heel veel “te” doe.

Zonder “te” ben ik gewoon leuk, lief en zorgzaam. Fijn om mijzelf zo te zien”