Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Inspiratiewandeling voor mannen!

 

Waar krijg jij inspiratie van?

Mannen geen gevoel, onzin!
Ervaar, voel en kies. Steeds meer mannen vinden hun weg naar een Outdoor LifeCoach. Na de positieve ervaringen van de vorige wandelingen, leek het me goed dit nog eens te doen. En weer met een mannengroepje. Voel maar eens wat voor jou goed is.

Inspiratiewandeling voor mannen!

Inspiratiewandeling voor mannen

Mannen geen gevoel, onzin!
Ervaar, voel en kies via de inspiratiewandeling voor mannen. Steeds meer mannen vinden hun weg naar een Outdoor LifeCoach. Na de positieve ervaringen van de vorige wandelingen, leek het me goed dit nog eens te doen. En weer met een mannengroepje. Voel maar eens wat voor jou goed is.

Zin!
Je hebt het toch ook goed voor elkaar? Je leven lekker in balans. Misschien wat druk. Het is goed, je doet leuke dingen.
Wat mooi zou het zijn om dan tijd aan jezelf te mogen besteden. Tijd om te verkennen in hoeverre je in balans bent, in verbinding met jezelf. Tijd om te onderzoeken waar je nog meer inspiratie van krijgt, waar jouw (verborgen) talenten liggen. Kiezen om te doen wat voor jou zinvol is.

Wandelen en stilstaan bij jezelf
Ik organiseer daarom voor jou een inspiratiewandeling in klein gezelschap. Ik ben een Outdoor LifeCoach en werk met jou en de groep in de natuur. De groep bestaat uit maximaal 6 mannen. Ik werk met wat voor handen is en met wat goed voelt. Hoe ik werk en wat ik doe lees je op www.b-lifecoaching.nl.

Vanuit jouw gevoel zal je vinden wat voor jou goed is, waar je blij van wordt, wat je zin geeft.

Informatie.
– duur per wandeling: 1,5 uur à 2 uur
– groepsgrootte: maximaal 6
– aanmelden: via info@b-lifecoaching.nl of 06 53893515
– kosten: € 27,50 per wandeling per persoon