Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Inspiratiewandeling

De Inspiratiewandeling is wandelend stilstaan bij jouzelf

inspiratiewandeling

Een inspiratiewandeling? Misschien wat druk. Misschien wat veel. Het knaagt soms ………doe je wel echt wat zin geeft, wat helemaal bij jou past, wat jouw hart je ingeeft. Wat mooi zou het zijn om dan tijd aan jouzelf te mogen besteden. Tijd om te verkennen waar jij echt blij van wordt. Tijd om te onderzoeken waar jij echt inspiratie van krijgt. Tijd om te onderzoeken waar jouw (verborgen) talenten liggen.

Met de inspiratiewandeling daag ik je uit en krijg je alle kans te ontdekken wie jij bent en wat van jou is.

Wandelend stilstaan bij jouzelf met de inspiratiewandeling

Als ervaren Outdoor LifeCoach werk ik met jou en de groep in de natuur. Het is al weer de 6e Inspiratiewandeling. Ik werk met wat voor handen is en met wat goed voelt. Vanuit jouw gevoel zal je vinden waar je blij van wordt, wat je zin geeft. Onderweg doe je inspiratie op, ontdek je jouw talenten. En als het goed voelt, deel je jouw inspiratie met je mede wandelaars. Wees buiten, geniet, kom in beweging en heb met elkaar vooral ook plezier.

 

Informatie

– locatie: Landgoed Huys te WarmontGoulmy-4447-s– duur per wandeling: maximaal 2 uur (je staat letterlijk vaak stil bij jezelf)
– groepsgrootte: maximaal 6 personen
– aanmelden: via info@b-lifecoaching.nl of 06 53893515
– kosten: € 27,50 per persoon

Kun je niet op de voorgestelde datum/tijd, wil je toch jouw talenten onderzoeken of wil je meer weten, laat dan een berichtje achter, mail of bel me. Ook te reserveren voor een vrienden of vriendinnengroep.