Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hart-lopen, voor bewust bewegen en hardlopen

Hart-lopen?

Hart-lopen is anders hHart-lopenardlopen, nu eens niet voor die ultieme afstand of tijd. Hart-lopen is bewegen en hardlopen bewust van jezelf, bewust van je omgeving en bewust jouw loopmaatjes. Bewust van jouw looptechniek en ademhaling. En natuurlijk loop je dan vanzelf ook hard.

Hart-lopen is lopen in het hier en nu

Jouw looptechniek is gebaseerd op een voetplaatsing in het hier en nu, recht onder jouw lichaamszwaartepunt. Waarom al zover in de toekomst jouw voet uitreiken, daar is niets en dat kost kracht. En vooral ook een grote belasting van jouw gewrichten. Waarom bij de afzet heel lang jouw voet aan de grond houden. Ik noem het plakken in het verleden, echter in het verleden gebeurt toch niets meer. Jouw houding nodigt uit tot bewegen. Een klein beetje vallend en lopen gaat vanzelf. Jouw ademhaling is rustig, elke ademteug is raak.  Hart-lopen is efficiënt en effectief bewegen.

Hart-lopen is bewegen met liefde

Hart-lopen is bewegen tussen lijf en hoofd, tussen voelen en denken. Het hart, als doener, is de verbinding hiertussen. Het hart is een belangrijke schakel tussen lijf en hoofd. Hart-lopen is bewegen met liefde voor jezelf en mild naar jezelf.

Hart-lopen is genietenHart-lopen

Het resultaat is bewegen, hardlopen, met plezier. Is blessurevrij hardlopen. Is efficiënt en effectief hardlopen. Is genieten van wie jij bent, wat jij wilt en jij kunt. Is genieten van de omgeving. Is samen genieten. Is genieten met volle teugen. Hart-lopen dus!

Op woensdag 6 september start ik met een cyclus van 3 maanden (met een uitlooptijd of inhaaltijd van 3 weken).

Meer weten? Je mag me altijd bellen (06 53893515) of mailen (info@b-lifecoaching.nl).