Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hart-lopen voor bewust hardlopen in de Bollenstreek.

Hart-lopen voor bewust hardlopen is anders hardlopen, nu eens niet voor die ultieme afstand of tijd. Hart-lopen is bewegen en hardlopen bewust van jezelf, bewust van je omgeving en bewust van jouw loopmaatjes. Bewust van jouw looptechniek en ademhaling. En natuurlijk loop je dan vanzelf ook hard, zo hard wat voor jou goed is. Met grote regelmaat verzorg ik een cyclus van 3 maanden op woensdagochtend.

Hart-lopen voor bewust hardlopen is lopen in het hier en nu

Jouw looptechniek is gebaseerd op een voetplaatsing in het hier en nu, recht onder jouw lichaamszwaartepunt. Waarom al zover in de toekomst jouw voet uitreiken, daar is niets en dat kost kracht. En vooral ook een grote belasting van jouw gewrichten. Waarom bij de afzet heel lang jouw voet aan de grond houden. Ik noem het plakken in het verleden, echter in het verleden gebeurt toch niets meer. Jouw houding nodigt uit tot bewegen. Een klein beetje vallend en lopen gaat vanzelf. Jouw ademhaling is rustig, elke ademteug is raak. Hart-lopen is efficiënt en effectief bewegen.

Hart-lopen voor bewust hardlopen is bewegen met liefde

Hart-lopenHart-lopen is bewegen tussen lijf en hoofd, tussen voelen en denken. Het hart, als doener, is de verbinding hiertussen. Het hart is een belangrijke schakel tussen lijf en hoofd. Hart-lopen is bewegen met liefde voor jezelf en mild naar jezelf.

Hart-lopen voor bewust hardlopen is genieten

Het resultaat is bewegen, hardlopen, met plezier. Is blessurevrij hardlopen. Is efficiënt en effectief hardlopen. Is genieten van wie jij bent, wat jij wilt en wat jij kunt. Is genieten van de omgeving. Is samen genieten. Is genieten met volle teugen.

Lifecoach en hardlooptrainer

bewust hardlopenAls oud-atleet, ervaren hardlooptrainer en lifecoach combineer ik bewegen en voelen vanuit ervaring en kennis. Met passie breng ik jou looptechniek bij op een creatieve wijze en met een eigenzinnige invalshoek. Hart-lopen voor bewust hardlopen!

Op woensdag 3 oktober van 9.00 uur tot 10.15 uur start ik met een cyclus van 3 maanden (12 keer).

 

 

Praktische informatie
– vertrekpunt parkeerplaats Duindamseslag, Randweg Noordwijk
– tijdstip is 9.00 uur
– kosten € 90,- per persoon

Meer weten? Je mag me altijd bellen (06 53893515) of mailen (info@b-lifecoaching.nl).