Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Transgendercirkel 

Voor mannen die vrouwenkleding dragen

de 15e Transgendercirkel

De Transgendercirkel is slechts een woord. Mogelijk ben je van het mannelijke geslacht en draag je om welke reden dan ook af en toe vrouwenkleding. Dat kan veel met jou doen, je kunt het als prettig ervaren en je er tegelijk heel verwarrend bij voelen, zelfs voor schamen. Bovendien kan delen met een partner doodeng zijn. Natuurlijk ben je hier niet alleen in.

Ben je in het bijzonder crossdresser, doe je aan travestie, voel je je transanders (je weet het niet goed, je voelt je er wat tussenin), je draagt af en toe vrouwenkleding en wil je jouw diepere gevoelens delen met gelijkgestemden? Samen met anderen kan dat in de Transgendercirkel! Elke derde donderdag van de maand is er een bijeenkomst in Sassenheim.

Diepgang, het uitwisselen van ervaringen en persoonlijke ontwikkeling daar staat de Transgendercirkel voor. Daar wisselen we ervaringen uit over uitingsvorm, omgaan met partner en dierbaren, doorgronden wie jij echt bent. Natuurlijk kun jezelf iets inbrengen, daar krijg je alle ruimte voor. Bovendien is voor velen de Transgendercirkel een opmaat naar nog meer jezelf mogen zijn, een ervaring dat je niet alleen staat en dat toch jij weer uniek mag zijn.

Dit alles in een veilige en discrete setting, met een kleine groep en onder professionele begeleiding van William. William is (outdoor) Lifecoach en ervaringsdeskundige op het onderwerp.

 

Voel je vrij om met elkaar te delen

Afhankelijk van de behoefte komen thema’s aan bod als:

  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en waar kies ik voor
  • De voor jouw passende uitingsvorm
  • Wat doet het crossdressen met je
  • Zoveel mogelijk jezelf mogen zijn, wat betekent dat voor jou
  • Hoe betrek je jouw partner en dierbaren in jouw zijn
  • Sociale veiligheid
  • Pas jij je aan na opmerkingen of beledigingen

 

Nadere informatie

De locatie is in Sassenheim. Je mag natuurlijk komen op de wijze of uitingsvorm die op dat moment voor jou passend is. De avonden duren van 19.30 uur tot circa 22.00 uur. Een discrete locatie, parkeren voor de deur en natuurlijk zorg ik voor koffie en/of thee.

De kosten bedragen €20,- per avond per persoon. De avonden zijn eens per maand op en wel op de derde donderdag in de maand. Mogelijk kun je niet, kijk dan op mijn agenda voor een volgende keer.

Ben je nieuw en van plan te komen dan neem ik altijd even persoonlijk contact met je op. Ik hou de RIVM-regels inzake Covid in acht, wil je je daarom altijd van te voren aanmelden.