Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De 16e Transgendercirkel

De 16e Transgendercirkel voor het delen van jouw diepere gevoelens

de 15e Transgendercirkel

Ben je transgender, in het bijzonder (parttime)transvrouw of transanders (je weet het niet goed, je voelt je er wat tussenin) en wil je jouw diepere gevoelens delen met gelijkgestemden? Dit kan in de Transgendercirkel! Donderdag 19 april is er weer een bijeenkomst in Sassenheim, de 16e Transgendercirkel.

Diepgang, het uitwisselen van ervaringen en persoonlijke ontwikkeling daar staat de 16eTransgendercirkel voor. Aan de orde zijn thema’s als jouw uitingsvorm, omgaan met partner en dierbaren, doorgronden wie jij echt bent. Wil je zelf iets inbrengen, je krijgt er alle ruimte. Voor velen is de Transgendercirkel ook een opmaat naar nog meer jezelf mogen zijn, een ervaring dat je niet alleen staat en dat toch jij weer uniek mag zijn.

Dit alles in een veilige en discrete setting, met een kleine groep en onder professionele begeleiding van William. William is (outdoor) Lifecoach en ervaringsdeskundige op het onderwerp.

 

Thema’s voor transgender personen

Afhankelijk van de behoefte komen thema’s aan bod als:

  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en waar kies ik voor
  • De voor jouw passende uitingsvorm
  • Wat doet het transgender zijn met je
  • Zoveel mogelijk jezelf mogen zijn, wat betekent dat voor jou
  • Hoe betrek je jouw partner en dierbaren in jouw zijn
  • Sociale veiligheid
  • Pas jij je aan na opmerkingen of beledigingen

 

Nadere informatie

De locatie is in Sassenheim. Je mag natuurlijk komen op de wijze of uitingsvorm die op dat moment voor jou passend is. De avonden duren van 19.30 uur tot circa 22.00 uur. Een discrete locatie, parkeren voor de deur, voor koffie en thee wordt gezorgd.

De kosten bedragen €20,- per avond per persoon. De avonden zijn eens per maand op en wel op de derde donderdag in de maand. Kun je niet, kijk dan op mijn agenda voor een volgende keer.